Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Contact/FAQ

Onderstaand formulier kun je gebruiken om een bericht naar mij te sturen. Ik probeer binnen 3 dagen antwoord te geven.

Mocht er iets mis gaan, kun je ook een mail sturen naar: tresadorable.com[at]gmail.com

FAQ/Veel Gestelde Vragen:

Mag ik het wachtwoord voor je beveiligde weblogs 인현왕후의 남자?
Stuur mij even een mailtje via het formulier waarin je je in elk geval even kort voorstelt (zodat ik ook weet met wie ik te maken heb :) ) 동영상 재생 프로그램. Voor het aanvragen van het wachtwoord geldt wel dat ik moet weten wie je bent via mijn blog of sociale media (vermeld dit ook even), lurkers krijgen het wachtwoord niet P d f reader.

Ik wil graag iets vragen over je bekering
Dat mag, maar lees eerst eens wat ik er al over heb geschreven 툼스톤. Ik doe mijn uiterste best om berichtjes over Islam/mijn bekering/overige vragen aan dit topic gerelateerd zsm te beantwoorden maar soms kost dit wat meer tijd (vanwege de hoeveelheid tekst) dan de 3 dagen die ik normaal heb staan voor het beantwoorden van e-mails Powerstone. Houd hier rekening mee.

Zijn de door jou gebruikte smilies ergens te downloaden?
Nee, deze zijn door mij zelf gemaakt, en kunnen niet gedownload worden Download fl studio 11.

Waarmee maak jij je layout?
Daarvoor gebruik ik het programma Artisteer en Photoshop CS5.

Wil je links uitwisselen Download the English version of windows xp?
Momenteel heb ik geen link pagina, helaas.

Wil je me helpen met iets voor mijn site/wordpress/etc.
Ik ben geen expert in sites bouwen, photoshoppen of programma’s als wordpress Cisco packet tracer. Mocht je toch met een probleem zitten wil ik je desondanks wel helpen met dingen. Stuur me als je mijn hulp wilt even een email, met daarin in elk geval je site adres en een goede omschrijving van het probleem broadcom 802.11n 드라이버 다운로드. Mocht ik niet snel reageren, sorry daarvoor! Ik heb buiten mijn weblog ook een druk leven, en ben daardoor niet altijd even vlug met antwoorden. Je kunt vaak via google ook een heleboel hulp fora en pagina’s vinden, en bijna altijd kun je daarmee je probleem oplossen 라라랜드.

http://www.tres-adorable.com/contact/De