Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Beauty ❤ Verfrissende Body Mist van Greenland

Heerlijk, het is nog steeds zomer! Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ondanks de warmte gaat het gewone leven ook door dus ik heb het af en toe, en zeker na een dag werken, behoorlijk warm! Doordat ik lichamelijk werk doe (ik heb een schoonmaak bijbaantje) en het pand waar ik werk ook de hele zomer minimaal 27 graden of warmer is binnen voel ik me meestal een beetje viezig wanneer ik thuis kom Download the Sessi bong movie. Als ik dan nog wat anders ga doen heb ik niet altijd tijd om helemaal te gaan douchen en dan vind ik een body mist een uitkomst. Je koelt er een beetje door af en je ruikt ook weer helemaal schoon en fris Download Gears3. Daarnaast is het ideaal om jezelf lichtjes mee te laten geuren na een verkwikkende douche. Van Greenland mocht ik hun vernieuwde body mist uittesten en deze vind ik heerlijk voor op deze warme dagen 신부들의 전쟁.

Bodymist1

Van Greenland ontving ik een poosje geleden een fijne body mist om uit te proberen. Ideaal om je mee te verfrissen gedurende warme dagen. Deze frisse en super lekker ruikende bodyspray combineert de essentiële oliën van zoete aardbeien en kruidig anijs. Zoals een bodyspray hoort te zijn is het niet vettig en deze variant is ook nog eens vrij van alcohol. Heel erg fijn dus!

Voor het allerbeste geur resultaat ga ik het liefst eerst douchen met de showergel van Greenland in dezelfde strawberry anise geur en spray ik vervolgens nadat ik mezelf heb afgedroogd deze bodymist op mijn huid. Als ik het als snelle opfrisser gebruik spray ik het zonder douchen over mijn lichaam en laat ik het even aan de lucht drogen. Instant verkoeling en direct weer het gevoel dat je schoon en fris ruikt.

Bodymist2

De spray bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten en is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten, geen dierlijke ingrediënten dus. Iets wat ik erg prettig vind aan de lijn van Greenland want geen van hun producten bevat dit. Zelf vind ik strawberry anise de aller lekkerste geurcombinatie maar de spray is ook verkrijgbaar in lime vanilla en papaya lemon. Lime Vanilla ken ik nog niet, maar Papaya-Lemon is absoluut een lekkere zoete geur als je hier van houdt. Ontzettend tropisch en heel zomers, maar deze Anise-Strawberry is toch echt mijn favoriet. Deze ga ik zeker opnieuw bestellen als hij op is.

Voor 200ml betaal je €9,95 en de spray is gemakkelijk te bestellen via de Greenland Bodycare webshop.

wpid-wpid-signature4.pngwpid-sponsbut.png

*vlinder

8 Responses to Beauty ❤ Verfrissende Body Mist van Greenland

 • Ziet er lekker uit!

 • Oh wat een goede tip… Ik begin inmiddels flink last te krijgen van de warmte, dus ik denk dat ik deze maar even ga bestellen! :)

 • ik gebruik liever een body mist dan parfum. Met warm weer valt het nog zwaarder voor mijn gevoel…

 • Ik gebruik zelf eigenlijk nooit een bodymist. Deze ziet er wel al heel fijn uit qua verpakking.

 • Mmm je beschrijft het echt als een must have! ik was vroeger verslaaaafd aan parfum. Dat draag ik nu buiten niet meer. Misschien is dit een alternatief. Als het gewoon lekker fris en niet sterk is. Bedankt voor de tip. Salaam aleikom

 • Ik denk dat deze blog en de blog van noorelnisa een groot succes hadden kunnen zijn geweest als er dagelijks geblogd zou worden, zoals de blogs van bijvoorbeeld beautylab en kittehscupcakes daar staat iedere dag wat op en had dat ook graag in jullie blogs gezien.
  het is overigens geen aanval, ik zou juist zoveel meer willen zien en lezen omdat ik JUIST vind dat jullie een zulk leuk blog hebben en er meer zouden mee moeten doen, ik snap dat er naast deze blog ook een real live aanwezig maar hoop dat je er wat mee zou willen doen want ik houdt ervan om je blog bij te houden
  Groetjes Samar

  • Ik heb een hele periode gehad dat ik vrijwel dagelijks blogde, en ik hoop hier ook weer naar toe terug te gaan maar vanwege mijn eigen gezondheid en privé leven kom je hier niet altijd aan toe helaas. Lief dat je reageert iig. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *