Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Beauty ❤ Mijn 5 Absolute Rebuys

Regelmatig lees je hier een review over een beauty product. Maar ik heb eigenlijk nog nooit verteld wat ik nou zeker op nieuw zou kopen/gekocht heb nadat ik het product op had gemaakt. Dan heb je eigenlijk pas een goed beeld van een product, omdat je het meerdere malen hebt kunnen uittesten. Daarom vandaag eens een artikel waarin ik vertel wat ik absoluut elke keer weer opnieuw koop en waarom Download the mystery novel txt!

BeautyRebuy

Ik vond het nog behoorlijk lastig om 5 favorieten uit te kiezen want eigenlijk sta ik gewoon achter alle reviews die ik heb geschreven. Ik kies bewust voor wat ik wel en niet review omdat ik anders niet met enthousiasme er over kan vertellen en dan wordt het gewoon een beetje een slap verhaal 캐디안. Wordt niemand gelukkig van inclusief ik zelf dus daar let ik altijd erg mee op. Maar goed, wat kies je dan? Nou ik heb mijn best gedaan om van alles wat te kiezen!

HydraVegetal1

Yves Rocher Hydra Vegetál Gezichtsverzorging

Absoluut de meest fijne gezichtsverzorging die ik tot dusver heb gehad complete train to Mokpo. Het is niet te vet, maar ook niet te weinig en vooral een yay omdat het niet zorgt voor irritatie op mijn gezicht, iets waar ik over het algemeen regelmatig last van heb. Deze dagcrème verzorgd mijn huid heel goed en trekt ook lekker in zonder een vet laagje achter te laten want daar heb ik zo’n hekel aan. Het serum vind ik ook erg fijn. Verfrissend en verkoelend en ook al net zo snel ingetrokken. In de zomer vind ik deze stiekem nog fijner dan de dagcrème. Zo lekker koel op de huid en al helemaal geen restjes laagjes gevoel. Het is een crème die ik het hele jaar graag gebruik en doordat Yves Rocher regelmatig leuke aanbiedingen heeft ook zeer betaalbaar.

DrOrganicargan1

Dr Organic Argan Shampoo & Condioner

Ja deze moest er natuurlijk bij he, de aller fijnste shampoo ever. Behalve dat je haar heerlijk ruikt en hij ook goed verzorgd vind ik het ontzettend fijn dat ik mijn haar nog maar eens in de 5 dagen hoef te wassen, en ik geen last meer heb van jeuk aan mijn hoofdhuid. Mijn haar ziet er mooi verzorgd uit en ik vind het een fijn idee dat er geen rommel zoals siliconen, parabenen of wat dan ook maar in deze shampoo en conditioner zitten.

In het begin is het wel wat wennen omdat de shampoo niet zo schuimt als een “normale” shampoo en de conditioner wat minder dik en romig is maar hij doet het net zo goed en is ook vrij zuinig in gebruik. Ik ben al vele flessen van dit fijne goedje verder en wil niks anders meer.

HumanKind

Human & Kind Lichaamsverzorging

Ik vond het lastig om een goed lichaamsproduct te kiezen. Maar toen herinnerde ik me Human+Kind. Een ontzettend fijn merk en hun remedy cream is zo heerlijk multifunctioneel inzetbaar. Als ik maar 1 nachtje weg ga neem ik deze meestal mee want ik kan hem op mijn gezicht gebruiken maar ook op mijn armen en benen en ook is het een hele fijne crème bij uitslag en jeuk. Multifunctioneel dus.

Het zelfde geldt voor de olie. Ik vind die erg prettig naar het douchen maar ook als serum in mijn haar doet deze het goed of in de winter als gezichtsolie want dan is mijn huid toch wel wat droger. Heel goed inzetbaar dus en wederom vrij van junk. Daar houden we hier niet van namelijk.

HealtyMix

Boujois Healty Mix Foundation & Concealer

Toch ook een make-up product. Ik wilde eigenlijk mijn favoriete mascara benoemen maar, typisch ik weer he haha, die heb ik nog nooit benoemd hier. Gelukkig wel mijn favo concealer en foundation, die van bourjois. Momenteel ben ik iets te bruin voor mijn huidige kleur maar als ik voor een feestje (of een echte offday) iets meer bedekking nodig heb dan grijp ik graag naar deze. Of als ik mijn man wil verrassen met een mooie outfit en een volledige make-up dan is dit mijn basis.

Het is een drogisterij product waardoor hij ook gewoon betaalbaar en makkelijk verkrijgbaar is. Belangrijk voor mij want ik woon maar in een klein dorpje en soms heb ik geen zin om naar de stad te gaan voor een make-up product. Voor een prijsje onder de 10 euro absoluut de moeite waard.

Eyebrow2

Hema Eyebrown Gel

Mijn laatste absolute rebuy is toch wel deze eyebrow gel van de HEMA. Wanneer je net als ik je wenkbrauwen niet meer epileert kan dit toch soms best voor frustratie en irritatie zorgen als ze niet netjes zitten of springerig lijken. Het scheelt dan toch een hoop om ze even netjes te kammen en “in model te brengen” voor zo ver je dat zo kunt noemen. Het ziet er toch een stuk beter uit als alles netjes gekamd is en mooi strak zit. Dit HEMA product heb ik dan ook al eens opnieuw gekocht en zit dagelijks in mijn routine.

Welk product is jouw ultieme rebuy en kun je echt niet zonder?

wpid-wpid-signature4.png

5 Responses to Beauty ❤ Mijn 5 Absolute Rebuys

 • Ik vind het altijd leuk om te weten welke producten mensen gebruiken en of ze ook aan te raden zijn…

 • Dat is een geweldige dagcreme. Ik ben ook heel enthousiast over! De mascara, is dat die blauwe op de foto? Die vind ik ook echt een topper. Altijd leuk om te lezen wat aan te raden is.

 • Ik ben benieuwd naar de Dr Organic Argan Shampoo & Condioner.
  Klinkt in ieder geval heel goed!

 • Eyebrow gel zo grappig

 • Salaam aleikom, leuk zo’n artikel! Ik ben benieuwd waar je de producten van Dr. Organic en Human & Kind koopt en wat de prijzen zijn. Verder draag ik nooit make-up en de rest zal ik ook eens gaan uitproberen ;-)

  Zorg goed voor jezelf!

  Wa Salaam,

  Suheyla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *