Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Banana Pancakes

Bananen en pannenkoeken. Wat een gruwelijk lekkere combinatie! Ik maak deze pannenkoeken meestal plat en dun, omdat mijn man dat het lekkerste vindt maar vandaag at hij niet mee en had ik eens de kans om ze in kleine pancake vorm te bakken amos25 다운로드. Lekker een hele stapel, alleen voor mij. Maar omdat ze echt mega lekker zijn deel ik ook het recept met jullie.

BananaPancakes
Ingrediënten:

  • 125 gram (1 cup) meel
  • 250 ml (1 cup) melk
  • 2 el basterdsuiker
  • 2 rijpe bananen
  • 1 tl zout
  • 2 tl bakpoeder
  • 2 el zonnebloem olie
  • 1 ei

Doe de banaan, het ei, de olie en de melk in een kom en pureer de banaan met de staafmixer/mix dit tot een geheel Download the scene transition sound. Meng in een bord/andere kom de droge ingrediënten met elkaar en roer deze vervolgens met een garde (niet mixen, gewoon met de hand) door het vloeibare mengsel heen 윈도우 8 한글 언어팩. Het beslag blijft enigszins klonterig maar dit geeft niet. Laat dit een minuutje of 5 even staan.

Bakken doe je in een koekenpan waar je steeds een klein scheutje zonnebloem olie in doet Garand Doan. Je gebruikt ongeveer 4 eetlepels per pancake. Dit kwam neer op een sauslepel ongeveer. In mijn grote koekenpan passen er wel 3 in één keer in. Zorg er voor dat ze niet te donker worden aan 1 kant, want dan smaken ze niet heel lekker meer 기프티콘 무료 다운로드. We want that golden look!

Deze pancakes zijn zo al mega lekker, maar voor wat extra kan je er ook nog poedersuiker, honing of stroop overheen schenken Download lovers and dictators. De pancakes smaken zoet naar de banaan en hebben als het goed is een super lekker krokant randje. Deze lust ik iedere ochtend wel. ;)

12 Responses to Banana Pancakes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *