Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Alle Leuke Dingen Die Ik In Mijn Afgelopen Vakantie Deed

De afgelopen twee weken zijn er geen “Just My Daily Life” logjes online gekomen. Ik vond het een beetje stom om alleen die te plaatsen, en verder niet echt iets. Ik heb zoals ik in de winter tag al zei wel lekker twee weken vrij gehad, en ook best wel leuke dingen gedaan! Vandaar dat ik heb besloten een blogje te plaatsen over alle leuke dingen van die afgelopen vakantie.

wpid-photogrid_1420623756926.jpg

Zaterdag 20-12:

Mijn vakantie begon met een leuk dagje Duitsland. We logeerden met alle zussen samen bij pappa en gingen een dagje naar Münster toe. Van pappa kregen we voor “kerst” allemaal een bedrag en ik besloot daar de lantaarn van de foto mee te kopen. Ik ben er nog steeds heel blij mee. Ook maakte ik deze overheerlijke cake rol. Mmmm ik zou er nu zo weer 1 lusten haha. Mochten jullie interesse hebben in een recept dan zal ik deze binnenkort plaatsen Download the ticket of detective Conan Eavesdropping. Deze variant was vanille met een vulling van room en rood fruit en met chocolade fudge bovenop. Oké ik stop er over te praten anders moet ik kwijlen hihi.

wpid-photogrid_1420623806724.jpg

Maandag 22-12:

Na een heerlijk dagje thuis en een bezoekje van een vriendin kwam mijn schoonzus met het fantastische idee om met het gezin uit eten te gaan. Dat hield in zij en haar man, mijn andere schoonzus, schoonmoeder, manlief en ik. Met z’n zessen dus, wat betekend allemaal lekkere soorten hapjes voorbij zien komen. We gingen voor het eerst naar Sapporo in Almere. Normaal gaan we altijd naar Kimono maar Sapporo heeft dezelfde eigenaar en een net iets uitgebreidere/andere kaart. We aten allemaal weer heerlijke sushi en toen ontdekte ik dat er ook een soort “toetjes” waren. Fruit in kokossaus. Nou dan heb je me te pakken haha ik ben daar dol op, Sumo heeft dat namelijk ook Download the HeadSoccer bugplate. Ik besloot wild te doen en gewoon meerdere bakjes in 1 keer te bestellen hihi. En als afsluiter ook nog een ijsje en fruit. Het was een heerlijke maar vooral ook ontzettend gezellige avond!

wpid-photogrid_1420623857888.jpg

Dinsdag 23-12:

Mijn lieve vriendin Sarra (die van de buik en baby shoot) met haar 3 prachtige dochters op bezoek. Helemaal leuk! Drie kleine meisjes en 2 grote ( ;) ) op mijn zoldertje. Heerlijke bende met omgevallen sinaasappelsap, kleuren en speelgoed. Maar ik vind dat niet erg, ik ruim het vanzelf wel weer op haha. Ook voor deze dag had ik een cakerol gemaakt. Dit keer met chocolade cake, room en frambozen. Die vond ik misschien nog wel lekkerder! Later die dag kwam trouwens ook nog spontaan een andere vriendin die ik lang niet had gezien langs dus ik genoot enorm van alle gezelligheid.

wpid-photogrid_1420623913380.jpg

Woensdag 24-12:

Allereerst was ik lekker een middagje gaan shoppen in Almere 주소 db. Uit eindelijk kocht ik wat leuke keuken dingetjes, én kocht mijn man een nieuwe tv. Yay! Verder deed ik mee aan de leefenlaatleven swap en om 20u mocht ik mijn pakketje openmaken. Yay! Het was een enorme doos, en er zaten echt leuke dingetjes in. Ik pakte alles uit onder toeziend oog van Nour.

wpid-photogrid_1420624039389.jpg

Donderdag 25-12:

“Eerste kerstdag” maar omdat wij als moslims geen kerst vieren doen wij altijd hele andere dingen haha. Samen met mijn schoonzus en man ging ik heerlijk paardrijden. Zó leuk! We zijn de hele middag weggeweest en ik heb echt genoten. Het was voor mij ook een afscheid, want een paar dagen later zou het paard waar ik op reed, onze lieve brownie, naar een nieuwe bestemming gaan. Twee paarden was voor mijn man (de enige hier die echt goed kan rijden hahaha) geen doen meer en toen we de kans kregen haar een prachtig ander huisje te geven hebben we de knoop doorgehakt en dit gedaan. Maar ik zal deze dag niet snel vergeten, want de rit zelf was fantastisch. Het was zo leuk om met mijn man te rijden, en dat mijn vriendin/schoonzus ook nog mee was maakte het gewoon af Nevertheless. Ik zit weer helemaal te stralen als ik dit zo opschrijf hihi.

wpid-photogrid_1420624074778.jpg

Vrijdag 26-12:

Mijn man was er “vandoor” haha met een vriend samen. Gezellig naar de MediaMarkt. Nou ja mijn prima, ik heb namelijk op Netflix de serie “Marco Polo” ontdekt en deze keek ik lekker op onze nieuwe tv. Erg leuk! Ik ben al klaar met seizoen 1 dus hopelijk komen er snel nieuwe afleveringen. En toen kwam mijn man thuis… Met een enorme verrassing! Een Kenwood keukenmachine. Ik dacht dat ik gek werd hihi. Ik wilde al heel lang een keukenmachine, en ik zocht eigenlijk de keukenmachine die bij de Blokker in de aanbieding was, maar die was overal al uitverkocht. Kwam hij hier mee thuis. Zeg maar allemaal awwww haha ik ben er nog steeds ZO blij mee! Keukenmachines moesten natuurlijk direct getest worden, dus waarom niet meringues maken Download the subtitles for poño. Deze en de maizenakoekjes die ik ook direct bakte aten we lekker op terwijl we een filmpje keken. Perfecte dag weer.

wpid-photogrid_1420624095762.jpg

Zaterdag 27-12:

Ik wilde ook graag een dagje helemaal alleen met manlief weg, want tja we zijn altijd met zijn vader en regelmatig met familieleden en/of vrienden dus ik vond het tijd voor een dagje us. We gingen naar Rotterdam (waar sneeuw lag! Hier lag niks!!) en bezochten de 1000 inventions tentoonstelling. Op deze tentoonstelling kon je allerlei uitvindingen zien die door moslims waren gedaan. Echt heel erg leuk om te zien. Als afsluiter gingen we nog even winkelen en vervolgens naar Shabu Shabu. Dit was helaas nogal een teleurstelling… De sushi had regelmatig warme rijst en er waren veel dingen die we niet konden eten. Helaas. Maar verder was de dag enorm geslaagd.

wpid-photogrid_1420624122610.jpg

Zondag 28-12:

Ik hou van weekenden. Dan is het altijd zo gezellig met familie enzo. Deze avond zouden we bij schoonmams gaan eten en dus besloot ik een lekkere chocolade cake met chocolade fudge te bakken, en met hier als extratje een vulling van bokkepootjes crème in 자바 jxl 엑셀. Ook testte ik de blender van mijn nieuwe keukenmachine uit. Ik maakte een tropische avocadosmoothie. Mjam! De zonsondergang was ook heel mooi die avond, daar moest ik wel een foto van maken. En toen kwamen we bij schoonmoeder binnen en tada, een heerlijke gemengde visschotel en lekker frietjes en salade. Make my day! Ik hou nou eenmaal van lekker eten en in deze familie kan je meestal je lol wel op hihi.

wpid-photogrid_1420624241927.jpg

Dinsdag 30-12:

Oh my gosh het sushi feest ging weer verder hoor. Terwijl ik lekker een late brunch deed appte een oude vriendin van de havo of ik zin had in een dagje Utrecht. Nou dat was al leuk, maar eten bij Sumo as natuurlijk nog leuker he haha. Alweer sushi, ja ja I know. Zij wilde gaan, ik kon er niets aan doen (mijn verdediging hihi) en daar zat ik dus weer. Wel echt heel veel leuke herinneringen opgehaald en bijgekletst. Ik hou d’r van.

wpid-photogrid_1420624314636.jpg

Woensdag 31-12:

Mijn pakketje van Zara Home was er. Yay! Wat er in zat zie je een paar foto’s verder haha. En ja hoor, mijn man was een beetje jaloers op mijn sushi van de dag er voor dus hij kwam thuis met…. Sushi haha. Zie ik kan er niets aan doen iedereen geeft het gewoon aan me. Je hebt hier in Huizen twee zaken waar je een half uur voor sluitingstijd alle sushi’s die nog in de vitrine liggen voor de helft van de prijs kunt kopen en die avond hadden ze veel. Lekkuuuur! Later die avond had ik met een vriendin afgesproken om even een rondje schoonmoeders te doen. Zij heeft een behoorlijk grote schoonfamilie en daar stond echt veel lekkers op tafel hihi. Later die avond zijn we met nog een vriendin terug gegaan naar mijn huis omdat mijn poesjes best bang zijn voor vuurwerk. Dat vind ik zielig en dan laat ik ze liever niet alleen. Uit eindelijk ging de laatste vriendin pas om 4 uur naar huis hihi.

wpid-photogrid_1420624380833.jpg

Donderdag 1-1:

Het was dezelfde vriendin die mij de volgende dag opbelde of ik kwam lunchen bij haar schoonmoeder. Ze kwam me ophalen en omdat het de bedoeling was dat ik maar heel even ging, ging ik lekker op mijn slofjes. Uit eindelijk zat ik daar ook tijdens het avondeten nog en kwam ik om 11 uur thuis haha. Niet dat het gaf, want we wonen zo dicht bij elkaar dat het alleen even snel auto in en auto uit is. Was weer een gezellig maar druk dagje.

wpid-photogrid_1420624413754.jpg

Vrijdag 2-1:

Zomaar opeens was ik een heel dagje oppas op een lief schattig meneertje. Zo leuk! Mijn man was met zijn vader weg en mamma moest werken, maar dat vond ik helemaal niet erg. Ik genoot van een dagje met deze kleine man. Zie je die lantaarns? Die zaten in de Zara Home doos. Helemaal gelukkig mee :D Mijn man was naar Urk geweest, en hij kwam thuis met een enorme zalm. Die hebben we lekker gebakken, frietjes en salade er bij en zo stond er een complete maaltijd in no time op tafel. Echt genieten!

wpid-photogrid_1420624454090.jpg

Zaterdag 3-1:

Wat een gekkenhuis was deze zaterdag. We hadden een aantal vrienden/vriendinnen uitgenodigd om te komen eten, en natuurlijk ook weer mijn man zijn familie (mijn familie woont helaas te ver weg voor dit soort etentjes) en ik maakte voor het eerst zelf met losse handen kip bastilla. Als voorgerecht had ik pasta en rijstsalade en als toetje was er een “huilende cake” (omdat de chocoladesaus er zo af loopt) en fruit. Daarna nog thee en taart (die zie je mij hier inschenken) en het was weer een succesvolle avond. Helaas alleen niet zo veel foto’s want daar had ik het veel te druk voor hihi.

wpid-photogrid_1420624499838.jpg

Zondag 4-1:

Ik moest echt even bijkomen van de visite, en dat moest Nour ook. Die arme schat is namelijk doodsbang voor andere mensen en die verschuild zich dan de hele dag. Gelukkig lag ze die morgen weer lekker bij mij op bed. De hele dag hing ik lekker rond in mijn onesie. Gewoon, omdat het kon. We “ontbeten” ook echt pas tegen 3 uur ‘s middags hihi en zo lag de dag een beetje op z’n kop. Voor het avondeten besloten we lekker burgers te halen in Utrecht en deze thuis op te eten. Ondertussen wilden we lekker naar een serie kijken (misfits) maar Ameerah besloot dat we beter naar haar konden kijken. Diva hihi.

Zo, wat een verhalen zeg. Dit was mijn vakantie. Ik was weer helemaal opgeladen en ben er deze week lekker tegen aan gegaan. Ik ben benieuwd of jullie ook nog vrij gehad hebben/leuke dingen hebben gedaan gedurende de vrije dagen?

6 Responses to Alle Leuke Dingen Die Ik In Mijn Afgelopen Vakantie Deed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *