Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Jorien

Hi! Welkom op de “Over Mij” pagina. Je bent hier omdat je benieuwd bent naar wie ik ben, helemaal leuk! Ik ben Jorien en ik ben de eigenaresse van deze blog 멜론차트 2018년 5월 다운로드. Ik ben een jonge en ondernemende vrouw van 29 jaar, ik woon samen met mijn man, de liefde van mijn leven, in een dorpje in het Gooi.

Ik ben geboren en getogen in een mooi stadje in Drenthe en heb daar tot mijn zeventiende gewoond. Daarna heb ik gestudeerd in Breda en ondertussen woon ik dus in het Gooi. Ik ben dus een beetje een reiziger. Ik ben de oudste van drie meisjes en kom uit een warm gezin Download Java7 64-bit. Ik heb een HBO opleiding gedaan. Functiegericht Toerisme en Recreatie aan de NHTV om precies te zijn. In 2010 ben ik getrouwd met “Mister G“, mijn allergrootste liefde. Mijn man is gesteld op zijn privacy en dat respecteer ik, daarom zul je hier verder niet snel iets over hem lezen, en gebruik ik niet zijn volledige naam Download genetic subtitles. In november 2018 zijn wij voor het eerst ouders geworden en hebben wij een prachtige zoon Ibrahim gekregen. Ook hebben wij twee dames poezen, Ameerah (2011) & Nour (2012)

Zoals je waarschijnlijk al ziet ben ik een bekeerde Nederlandse moslima. Op mijn 18e maakte ik zelf de keuze om mij te bekeren en een jaar later koos ik er voor om mij volledig (met een hoofddoek, een hijab) te bedekken en openlijk als moslima uit te treden 사주 궁합. Een keuze waar ik nog iedere dag gelukkig mee ben. Mijn religie is nu tien jaar later iets wat er volledig bij hoort en waar ik nog altijd in groei en bloei. Ik kan hier zeer gepassioneerd over schrijven en spreken en zo nu en dan publiceer ik dan ook Islam gerelateerde artikelen 슈가 믹스테잎. Verder mag je als je vragen hier over hebt ook altijd persoonlijk contact opnemen, Naast mijn liefde voor mijn religie heb ik ook nog een aantal andere passies. Zo maak ik zelf sieraden, bead embroidery is wat ik het meeste doe Download Tomcat 5.0. Daarnaast sta ik graag als fotografe achter de camera, hou ik van koken en lekker eten en ben ik dol op mode, beauty en persoonlijke stijl.

Koken is dus iets waar ik van hou en je zult hier ook regelmatig recepten zien verschijnen. Onze familie is gemixt. Nederlands, Marokkaans en Algerijns om precies te zijn en die keukens combineren we dan ook graag. Daarnaast zijn we ook dol op andere keukens en smaken 신데렐라. Alles wat we hier eten en koken is halal en verder vinden we bewust en gezond eten ook belangrijk. Wil dit zeggen dat ik alleen maar healthy recepten publiceer? Nee, maar in ieder geval wel gevarieerd en soms met wat extra tips om het “gezonder” te maken. Stiekem ben ik ook een zoetekauw en je vindt hier zeker ook heerlijke bak recepten Windows 10 genuine. Ik gek op nieuwe keuken gadgets en vind het leuk deze te reviewen.

Daarnaast is persoonlijke stijl ook echt een dingetje. Ik ben dol op kleding, en ondanks dat ik mijzelf bedekt hou ik er van om er leuk en vooral verzorgd uit te zien. Ik plaats heel graag outfits ter inspiratie en ontdek regelmatig nieuwe kledingmerken 사운드 폰트. Ik heb een hele eigen stijl en ga graag gekleurd en in mooie lange jurken door het leven. Ook hoofddoeken kun je nooit genoeg hebben en zo nu en dan post ik een filmpje met een tutorial. Daarnaast schrijf ik reviews over beauty & verzorging. Verwacht geen hele make-up tutorials van mij maar zo nu en dan een leuke blog waarbij ik ook graag kijk naar natuurlijke en duurzame cosmetica Opera browser.

Hier op Tres-Adorable.com vind je eigenlijk een verzameling van alles waar ik van hou. Ik kan mezelf niet perfect in 1 categorie plaatsen maar de keywords voor deze website zijn toch wel lifestyle, moslima fashion, natuurlijke beauty/verzorging, lekker eten en een vleugje persoonlijk. Kortom, van alles voorzien. Het feit dat ik moslima en Nederlandse ben maakt mij uniek. Mijn doel is ook deels om moslima’s ook een stem te geven, en hen binnen de internet scene op de kaart te zetten. Ik breng graag de wereld van de moslima dichterbij die van hen die geen moslim zijn om het zo open en toegankelijk te maken. Ik hou van het leven en het doen van leuke dingen. Sporten en gezondheid zijn ook belangrijk voor mij en daarnaast hou ik van interieur en gadgets. Lifestyle is daarom ook nog een hoofd categorie op dit blog.

Elke week vind je hier een reeks aan updates. Voorheen schreef ik bijna dagelijks maar daar heb ik even een hold op moeten zetten omdat mijn gezin en offline leven voor gaan. Er zullen dus ook dagen zijn dat er niets online zal staan omdat ik ga voor kwaliteit, niet voor zoveel mogelijk blogjes online. Mijn artikelen zijn meestal geschreven, maar soms ook in de vorm van enkel foto of video omdat ik zo lekker mijn creativiteit kwijt kan. Deze blog bestaat sinds december 2004 en sinds 2012 ben ik frequent en enthousiast aan het schrijven.

Wil je meer over mij weten? Mailen mag altijd. Dit kan naar tresadorable.com[at]gmail.com of vul het contactformulier in.

Ben je een bedrijf en wil je meer informatie over wat Tres-Adorable op zakelijk/PR gebied kan betekenen? Bekijk dan de pagina voor pers/bedrijven.