Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

About Last Week #2

Vorige week heb ik de about last week even overgeslagen want het was hartstikke druk. We zijn op vakantie naar Italië gegaan en dit blogje typ ik dan ook aan de rand van het zwembad. Kijk weer mee naar mijn afgelopen week. 

Maandag:

Mijn kledingkast stang was uit zijn houder gevallen en al mijn jurken lagen op de grond. Alles dus maar op bed gegooid en daar moest direct doorheen gekropen worden aldus Nour. Die is dol op hopen stof waar ze in kan kruipen. 

Maandag avond waren we bij vrienden uitgenodigd om te komen eten samen met nog een ander stel vrienden. Lekker barbecuen en zelf had ik een aardappel tonijn salade meegenomen. Was enorm gezellig en het was dat de meesten van ons moesten werken de volgende dag anders was het nog veel later geworden.
Dinsdag:

Dinsdag was ik eigenlijk te moe om een rondje te gaan hardlopen want ik was thuis al de hele dag druk geweest met de voorbereidingen voor de vakantie. Toch wel gegaan en dan voelt dat wel heerlijk als je klaar bent!

Woensdag:

Ik was ‘s morgens even wat dingen regelen en toen ik terug kwam in de tuin kwam Ameerah als gewoonlijk ook over de schutting aanlopen. Die weet altijd precies wanneer ik terug ben. :)

Koffers ingepakt en alles klaarmaken om te gaan. Ik vind het fijn als alles al vast klaar staat en er op het moment van vertrek makkelijk gegaan kan worden. 

Later die middag nog een laatste paar uurtjes werken en dan is het vakantie! Yes! Ik kon onverwacht 1 dagje eerder vrij krijgen en mijn man ook dus dat was super fijn. Vakantie kriebels all over!
Donderdag:

Na enige vertraging waren we dan weg! Lekker samen op vakantie. Voor het eerst overdag gereden in plaats van ‘s nachts en op wat file na is me dat best goed bevallen.

Hier stonden we meer dan twee uur gewoon letterlijk stil met de motor uit. Mijn man kon lekker even slapen en ik ben maar begonnen aan de nieuwste Harry Potter. Super gaaf boek, ondertussen al lang uit haha but I loved it.
Uit eindelijk kwamen we naar een flinke vertraging rond middernacht aan en waren we bekaf dus eerst lekker slapen.

Vrijdag:

Eerst maar eens boodschappen doen en bij de lidl hier hebben ze zoooooo veel soorten kaas. Wauwie zo lekker ik ben er dol op.

Na de boodschappen zijn we lekker bij het zwembad gaan hangen. Direct dat vakantie gevoel krijg je dan haha. Gewoon even aan niks denken en genieten van de zon en het zwemmen. 

Later op de middag hebben we een flinke wandeling gemaakt en genoten van de rust en stilte in de bergen. Zo lekker om zo samen weg te zijn. Genieten van alle kleine dingetjes en elkaar. 
Zaterdag:

Begin de dag met een workout. Samen met mijn man, lekker buiten.

Wat ik ook zo lekker vind is buiten lunchen, voelt direct zo levensgenietend ofzo. Lekker met fruit eitjes en Italiaanse broodjes.

Na de lunch zijn we naar het meer gelopen en daar lekker gaan zwemmen. Heerlijk relaxed, en hier vinden ze een burkini gelukkig ook niet zo raar. Leven en laten leven, how i like it. 
Zondag:

Zo dat was me het workout dagje wel. Dat gaat gewoon door, alleen nu doe ik het naast het huisje buiten haha. Niemand die me zit en heerlijk in de frisse lucht. Ik had later op de dag echt mega buikspier pijn haha.

Later ben ik ook mijn eerste rondje hardlopen gaan doen en met de hoogte verschillen is dat wel anders dan in Nederland, maar gaaf! Dat wel!
Daarna gingen we ‘nog even’ lopen. Haha even was dus uit eindelijk 3 uur bijna en ook pretty intense omdat we flink hoogte verschil hadden en dus nog moeten klimmen ook omhoog. Was net een interval training haha. Ik was bekaf en hongerig toen we boven kwamen en ik vond dan ook dat ik best een magnum mocht voor een keertje. Je bent immers toch op vakantie dus een beetje genieten is ook niet erg dan. 

Oh, en mochten mijn blogjes wat minder frequent verschijnen, mijn internet verbinding is om te janken haha that’s why!

Liefs XO, Jorien 

 

3 Responses to About Last Week #2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *