Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

About Last Week #1

Wauw dat is lang geleden, een foto dagboek post! Ik weet dat jullie dit altijd ontzettend leuk vonden en eigenlijk ik ook wel dus we gaan weer eens gezellig een week update plaatsen. 

Maandag
Afgelopen maandag heb ik eerst maar eens mijn huisje lekker opgeruimd en alles weer aan kant gemaakt. Het weekend er voor had ik veel visite en dingen gehad en dan blijft dat altijd een beetje liggen haha. Ook even een nieuw plankje opgehangen.

Daarna heb ik een poosje thuis aan wat dingen gewerkt. Mijn vriendin van de Hazanah webshop is op vakantie en ik help haar met pakketjes en wat andere dingen en daar was ik vooral zoet mee ‘s middags. Om 17u heb ik altijd mijn schoonmaak werk en mijn vaste collega is op vakantie maar gelukkig is het met de vervanging ook gezellig. 

Na mijn werk even snel omgekleed en me klaargemaakt voor een rondje hardlopen. Soms is dat echt even doorbijten en erg warm maar wel heerlijk als je klaar bent. En ook altijd een mooi uitzicht haha.

Na het hardlopen nog even wat kracht oefeningen en daarna lekker douchen en met een kopje thee op de bank. 

Dinsdag:
Dinsdag had ik wat dingen buiten de deur te doen en trok ik een nieuwe jurk aan waar binnenkort nog een leuke blog over komt. Het is zo’n model waar je direct een stuk slanker door lijkt haha. Oh en zien jullie mijn nieuwe glitterhoesje. Ben ik zoo blij mee! Mijn man bestelde hem voor mij op Aliexpress en hij was echt super snel binnen.

Verder heb ik dinsdag weinig spannende dingen gedaan. Ja, ‘s avonds heb ik hardgelopen met een vriendin en even bij gekletst. Dat is het leuke aan lopen met een maatje I guess. 

Woensdag

Oke, wat is hier aan de hand… Well, onze Nour heeft nog al veel haar en een erg lange vacht die moeilijk verhaard en dus heeft ze regelmatig een handje hulp nodig van de furminator en een uitdun schaartje maar hier was mevrouw het zat en glipte even weg haha. 

As you can see was mijn man ook thuis en dan doen we vaak wat dingen samen. Dit keer even wandelen, Pokemons vangen (yess wij ook) en daarna samen naar Bussum voor wat dingetjes. 

Nog even een late lunch samen en daarna moest ik wel weer naar mijn werk. Woensdag avond konden er lekker even samen eten en gezellig een filmpje kijken. 

Donderdag 
Ik moest wat dingen buiten doen ‘s morgens en ook wat boodschappen en toen ik langs de viswinkel liep dacht ik oh ja lekker haring voor lunch. Sommigen vinden het vreselijk maar ik ben er dol op haha. Vooral een lekkere nieuwe haring. 

Mijn nieuwe tuniekjes van Mumine Activewear kwamen binnen en die kon ik direct testen tijdens een rondje hardlopen. Daarna ook nog mijn kracht training (ik doe een aantal 30 days challenge tegelijk) en dan is het zooo lekker om te gaan douchen haha.

Het enige nadeel vind ik dat ik op de dagen dat ik hard loop pas vrij laat eet omdat ik tussen. 17 en 19u aan het werk ben en niet goed met een volle maag kan sporten. Maar goed dat nemen we dan maar voor lief. 

Vrijdag 
Vrijdag was niet zo heel spannend. Ik was voor Hazanah bezig en de hele dag alleen thuis want mijn man was pas na 23u thuis. Super saai vind ik dat altijd. 

Vrijdag avond hield ik maar een lekkere Netflix avond en gelukkig kwamen de draken me gezelschap houden. 

Aller lekkerste smoothie ever. Mango, dikke kokosmelk en passievrucht. Yum! 

Zaterdag
Zaterdag had ik een meeting met mijn soulsisters in Hengelo. Een groepje meiden met wie ik al jaren bevriend ben (we zijn allemaal bekeerd tot de Islam) en we appen iedere dag em proberen elkaar ook zo nu en dan te zien. Dit keer dus in Hengelo waar ik samen met mijn schoonzussen nog een vriendin naar toe ging.

Als ik ontbijt met vanille yoghurt en granola weet Nour dat altijd zonder dat ze het ziet ofzo want zodra ik klaar ben komt zij mijn schaaltje leeg likken haha!

Daarna dus lekker de hele dag in Hengelo, daar heb ik niet veel foto’s van maar ik garandeer je we hebben genoten! 

S avonds laat nog even een late night taart feestje met mijn schoonzus en man (ik had wat restjes taart van het suikerfeest ingevroren en dus nu ontdooit ghehe) en daarna nog een flinke middennachtelijke wandeling om die taart er weer af te krijgen en wat Pokemon te vangen. Enorm gezellig weer. :D

Zondag
Zondag deed ik niet echt heel veel. We zouden gaan barbecuen bij ons thuis met de familie en dat bereidde ik dus voor en maakte ook maar even wat schoon. Verder gewoon lekker gehangen met mijn man en dat is ook wel eens fijn. 

Barbecue was erg gezellig en lekker alleen het eerste rondje kip was aangebrand helaas haha. Verder lekker salades gegeten en natuurlijk stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter zoals ik dat vroeger leerde te maken in het Italiaanse restaurant waar ik werkte. Yum!

Vlak voor zonsondergang nog een rondje wezen doen buiten en die sunset was zooo mooi dit keer, echt genieten!

En met die sunset sluit ik af. Was weer een lekker weekje!

Vinden jullie het leuk om weer vaker zulke persoonlijke artikelen te zien?

2 Responses to About Last Week #1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *