Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

Aan Wie Wil Jij Een Kaartje Sturen?

Regelmatig krijg ik berichtjes over leuke acties en campagnes in mijn mailbox, maar als ik die allemaal zou delen dan zou het hier helemaal vol staan met alleen maar dat soort onderwerpen. Toch komt er wel eens iets voorbij waar ik wel aandacht aan wil geven, zoals de Reconnect Service van Hallmark. In deze post vertel ik jullie wat dit inhoudt, én ik heb een leuke kleine winactie voor jullie Download mac os!

Kaart24

Ik ben dol op brievenbus post. Als er een keer een persoonlijk kaartje of een briefje bij de post zit word ik hier altijd ontzettend vrolijk van, want het is toch een stuk persoonlijker dan even snel een emailtje sturen 천주교성경책. Wanneer je niet lekker in je vel zit kan dit net dat opkikkertje zijn wat je nodig hebt. Soms is het ook gewoon fijn om een kaartje te krijgen van iemand die je dagelijks spreekt, maar met daar in nét die paar woorden die je niet snel ‘in real life’ zal zeggen. Toen ik nog helemaal alleen woonde kende ik het gevoel van eenzaamheid maar al te goed want ik had destijds niet veel vriendinnen in mijn woonplaats. Mijn zusjes stuurden mij dan wel eens een kaartje, en ook mijn tante deed dit en daar kon ik heel erg vrolijk van worden 천천히 평온하게. Ik heb ze nog steeds allemaal. Ook toen wij trouwden kregen we van diverse mensen van wie wij het niet verwacht hadden een kaartje en dat laat je vaak toch even glimlachen. Kaartjes krijgen is gewoon ontzettend leuk!

Kaart9

Wist je trouwens dat ruim een derde van alle Nederlanders zich wel eens eenzaam voelt? 13% Voelt zich zelfs regelmatig of vaak alleen. Vandaag begint de “Week van de Eenzaamheid” waarin aandacht aan dit onderwerp wordt besteed. Hallmark gelooft in de kracht van echte aandacht en zet zich dan ook graag in voor de Week tegen Eenzaamheid. Hallmark heeft zich daarom ten doel gesteld duizenden mensen weer bij elkaar te brengen en geeft iedereen de kans een ander te laten voelen hoe belangrijk ze voor hen zijn. Een kaartje naar iemand sturen is een hele goede manier om weer opnieuw contact te leggen met iemand die je lang niet hebt gesproken, of die je misschien niet durft op te bellen maar die je wel mist in je leven.

Sticker_600x480_CMYK
Meer dan de helft van alle Nederlanders denkt minstens 1 keer per maand aan verwaterde relaties en 66% zou graag het contact willen herstellen. Vooral oude vrienden, collega’s en klasgenoten worden gemist. Wat vaak het probleem is, is dat mensen elkaars adresgegevens kwijt zijn en elkaar hierdoor niet meer kunnen vinden of contacteren. Zelf heb ik een redelijk goed up to date adresboekje, maar wanneer je dit niet hebt kan een kaartje sturen wel erg lastig worden. Hier komt de Reconnect Service van Hallmark in beeld. Gedurende de hele maand oktober staat het team van de Hallmark Reconnect Service klaar om mensen te vinden en te herenigen. Veel mensen willen het contact namelijk wel herstellen, maar wanneer je elkaar niet kunt vinden wordt dit natuurlijk lastig. Via reconnectservice.nl kan nu kosteloos de hulp ingeroepen worden van het Reconnect-team. Zij doen hun best de gezochte persoon en adresgegevens weer te vinden.

Kaart23

Veel mensen vinden het moeilijk om hun gevoel onder woorden te brengen. Om dat makkelijker te maken, is een speciale serie kaarten met bijzondere teksten ontworpen om het gesprek weer te openen of direct te uiten hoe belangrijk iemand is. In deze post heb je er al een paar voorbij zien komen, maar er zijn er nog veel meer en er zitten hele leuke bij. Iedereen kan via de Hallmark-site of -app een gratis echte kaart uit de serie sturen, je hoeft alleen de postzegel af te rekenen.

Winnen! ! !
Van Hallmark mag ik aan mijn lezers maar liefst 20(!) van deze leuke kaarten inclusief een postzegel weggeven. Zo kun je dus helemaal kosteloos een kaartje sturen aan iemand die je mist, iemand die het gebruiken kan, of gewoon naar iemand van wie je houdt. Hoe leuk is dat? Omdat ik zowel mijn social media volgers als iedereen die hier op de blog reageert een kans wil geven, ga ik het als volgt aanpakken:

– Reageer hier, of op het bericht op mijn Facebook pagina en laat mij weten wie jij heel graag een kaartje zou willen sturen.
– Uit alle reacties kies ik 10 comments en 10 Facebook reacties die van mij een kortingscode krijgen om een kaartje te versturen.
– Je mag op beide reageren, zo maak je alleen maar meer kans.
– Aanstaande zondag 28 september zal ik bekend maken wie er hebben gewonnen middels persoonlijke email met hierin de instructies en de code. Laat dus een geldig email adres achter in je comment anders kan ik je niet bereiken. Reageer je via Facebook dan tag ik jou omdat ik als pagina niet kan PB-en en jij mij als eerste een berichtje moet sturen. Hou dit dus in de gaten!

13 Responses to Aan Wie Wil Jij Een Kaartje Sturen?

 • Mijn lieve vriendinnetje Soumia. Allah heeft ons samen gebracht. Zo verschillend dat we allebei zijn. Ze is mijn zussie voor het leven. In sha Allah!!

 • Aan mijn tante. Vroeger was er veel meer contact, dat is met de jaren compleet verwaterd… Mis haar!

 • Aan mijn moeder, welk ik door persoonlijke omstandigheden nu langer dan 2 jaar niet meer heb gezien of gesproken. Om het contact weer een boost te geven. Met een babyfoto van onze jongste spruit van 7 maanden. In sha Allaah.

 • Aan mijn lieve moeder.
  Waar ik gewoon te weinig tegen zeg dat ik van haar hou. Soms ga ik bij haar langs en is alles leuk en daarna zit ik thuis en dan denk ik pff wat mis ik haar en wat hou ik ontzettend veel van haar! Helaas kan ik dit live gewoon nooit zo goed verwoorden aan haar.

 • Ik zie mijn vader en zijn vriendin maar weinig omdat ik in het buitenland woon. Maar als wij het moeilijk hebben steunen ze ons altijd.
  Graag zou ik hun eens een kaartje sturen. Gewoon omdat ze altijd voor ons klaar staan. Mijn broer is net overleden en we hebben elkaar daarna nog niet gezien. En dat doet soms best wel eens pijn. Dus gewoon om even te laten weten dat ik ze mis. En ze wil bedanken.

 • Aan mijn oma. Ze woont helaas niet om de hoek, zodat ik even binnen kan lopen. Erg jammer vind ik dat.

 • Salaam aleikom! Ik vind dat Sarah moet winnen met het kaartje aan haar moeder die ze niet meer ziet!! Ik zou hem ook aan mijn moeder sturen. Die nu met mij mee naar marokko is om te zien wat mij en mijn man bezig houdt en waar we naar toe gaan in de zomers. Ze probeert ook mijn keuzes zo goed mogelijk te respecteren en ik wens haar het beste zoals alle ouders van ons bekeerlingen!

  • Wa alaikum salaam, er zijn 20 kaartjes te winnen dus ik hoop heel veel mensen gelukkig te maken in sha Allah. Wat leuk van je moeder! Echt fijn als ouders zo steunend zijn.

 • Wat een leuk iets!

 • Hoop dat de belgen ook mee kunnen doen want dit is gewoon super. Ik zou ook mijn vroegere baas en z’n vrouw een kaartje willen sturen. Hij was m’n baas en zij m’n bazin maar daarnaast waren we ook vrienden (klinkt wat raar nu). En ze hebben me alle 2 gesteund in een moeilijke periode, en heb ze hiervoor nooit echt bedankt. Langs deze weg zou dit me wel lukken. Misschien wel wat hulp nodig van het hallmark-team om ze terug te vinden. Salaam

 • Superleuke winactie! <3

 • ik zou een kaartje willen sturen aan mijn moeder om haar te laten weten dat ik het heel bijzonder vind om mijn zwangerschap met haar te delen en blij ben dat ze bij de bevalling wil zijn

 • Salam Aleikoem,
  ik lees al een jaar je blog maar dit is mijn eerste reactie! Ik moest gelijk aan een goede vriendin van mij vroeger denken ! Noura… Toen ik net moslim was en soms moeilijk had heeft zij en haar hele familie mij altijd gesteund op in hun familie opgenomen als een verloren dochter. Moge Allah hen zegenen hiervoor. Haar vader is zelfs met mij tot Brussel gereden voor mijn shahada. Woon nu in Nederland dus ik zie haar niet meer en contact is spijtig genoeg verloren gegaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *