Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

-5 Kilo! Yay!

Eind januari schreef ik een blog over een groene smoothie waar ik vertelde dat ik toch niet helemaal happy was met mijn gewicht 나루토 vs 블리치 3.0 다운로드. Ik woog toen 80 kilo. Later vertelde ik dat ik begonnen was met insanity. Vandaag stond ik weer eens op de weegschaal en ik kan blij zeggen dat ik daar precies 75 kilo zag staan swmm 다운로드. Dat betekent dat ik 5 kilo kwijt ben!

image

Nu zul je misschien denken dat is ook weinig in zoveel tijd, maar ik heb bijna twee weken stil gezeten sinds mijn insantiy start doordat ik zo veel rugpijn had 그룹 정책 편집기 다운로드. Op dit moment ben ik bijna klaar met week 4, en komend weekend start mijn recovery week. Daarna heb ik nog vier weken te gaan.

In deze weken heb ik geleerd dat gewicht niet alles zegt. Centimeters zeggen nog veel meer, en daar zie ik dan ook veel grotere verschillen. Dit komt ook doordat je door te sporten spieren opbouwt, en deze zijn zwaarder dan vet.

Behalve sporten let ik natuurlijk ook op mijn eten. Mijn cola verslaving heb ik drastisch afgebouwd, ik snoep alleen nog maar zo nu en dan en ook gedoseerd. Ik heb mijn broodliefde ook verminderd en schep ‘s avonds net een lepel minder op.

Nu heb ik nog 5 kilo te gaan en ik ben dus halverwege maar de motivatie is enorm. Ook omdat insantiy zo goed gaat! Mijn conditie heeft een enorme boost gehad en ik voel ook dat ik spieren begin te krijgen. Daar doen we het voor. Nu nog mijn programma afmaken, want dan heeft mr G. mij beloofd dat we een weekendje weg gaan samen, daar verheug ik me nu al op! ^_^

13 Responses to -5 Kilo! Yay!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *