Welkom op Tres-Adorable.com, mijn eigen plekje op het internet. Mijn naam is Jorien, ik ben 29 jaar, getrouwd met mister G en samen met onze zoon I en 2 poezen wonen wij in 't Gooi. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Fashion, beauty, food, lifestyle en fotografie zijn een aantal van dat soort onderwerpen. Tevens ben ik bekeerd tot de Islam en daar lees je dan ook regelmatig iets over. Eigenlijk schrijf ik over alles wat de vrouw van nu leuk vindt. Moslim of niet, je bent hier hartstikke welkom dus neem een kopje thee, klik rond en lees! Als je meer over mij wilt weten, kijk dan ook even op de about pagina.

Liefs,

Volg Mij
Bloglovin’
TRES ADORABLE.com - just my daily life
Instagram
PR/Contact
Voor samenwerkingen met PR bedrijven of webshops welke passen bij datgene waar Tres-Adorable voor staat en past bij het imago van de website kan je kijken op de contact pagina voor bedrijven.

Voor overige vragen over mij en/of mijn website kan contact opgenomen via de contact pagina of een e-mail gestuurd worden naar tresadorable.com@gmail.com
Nieuwsbrief Aanmelden

Het archief

022. Iets wat je verdrietig/boos maakt.

 

Iets wat mij verdrietig of boos maakt… Eigenlijk zijn dat wel meerdere ‘ietsen’ als ik er zo goed over nadenk. De invulling van vandaag doe ik dan ook maar middels een puntsgewijs lijstje.. Dat lijkt me eigenlijk wel zo makkelijk deze keer ;)

Verdrietig:
 

 • Onnodig leed.
 • Andere mensen (die ik lief heb) die verdrietig zijn.
 • Verlies van dierbaren.
 • Huilfilms (en ja, ik kan me daarna ook écht rot voelen nog een hele poos)
 • Lange periodes van alleen zijn/niet met mensen zijn om wie ik veel geef.

Boos: 

 • Mensen die onrechtvaardig zijn
 • Liegen
 • Backstabbing
 • Dierenleed (tja.. ik ben wel een beetje een animal loving person hihi)
 • Oneerlijke zaken.
 • Achter een ander zijn/haar rug om praten
 • Bewust iemand de grond in stampen.

Ik denk dat dit voor mij de belangrijkste punten zijn waar ik gewoon echt niet tegen kan.

Waar worden jullie boos/verdrietig om? 

10 Responses to 022. Iets wat je verdrietig/boos maakt.

 • Ik kan me aardig in dit lijstje vinden, maar dat weet je wel ;)

 • Ik kan erg slecht tegen mensen die je bewust tegen werken :(

 • Interessant artikel :) zelf kan ik ook niet tegen dierenleed, leugenaars, backstabbers, mensen die ik lief heb die verdrietig zijn of het niet goed hebben, het verlies van dierbaren en ook dieren, mensen die hele tijd ruzie zoeken enzo :) Misschien nog wat dingen vergeten maar dat is zowat het meeste.

 • Ik ben mensen die snel huilen.
  Huilfilms, iemand blijmaken,verdriet, lachen, blij

  boos..als iemand gemeen, geroddels, liegen

 • ik kan er niet goed tegen wanneer mensen al heel gauw het slechte van een ander denken. of dat ze zichzelf zo speciaal vinden dat ze denken dat alles wat jij doet, in navolging van hen is. alsof zij het patent op de wereld hebben. doe lekker je ding zeg ik dan tegen deze mensen en laat mij lekker mijn ding doen. laat me mezelf zijn, hoe ik het wil zijn en loop niet naast je schoenen, maar in je schoenen aub. haha, zo effe mijn frustratie kwijt.

 • Ik hoef niet per se zo slank te zijn, maar wat leniger is altijd goed meegenomen, ik ben altijd zo stijf als een hark :)!

 • Waar ik heel boos om kan worden is dat mensen oneerlijk zijn en denken dat ik niet eerlijk ben of lieg, terwijl ik dat echt niet doe.. Mensen een heel drama maken om niks, die denken dan dat je wat van plan bent terwijl het onschuldig is!

 • Haha, dat van die huilfilms herken ik! Dacht dat ik de enige debiel was die zich zo bleef voelen, maar niet dus. (No offence :P )

 • Waar ik heel slecht tegen kan en boos om kan worden. Je hebt hem zelf ookal er tussen staan.
  Ik kan niet tegen leugens. Mensen die bewust tegen mij liegen krijgen geen nieuwe kans, op zo’n moment ben ik vreselijk zwart/wit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *